Matdags? You bet, buddy!

Nu har jag bevisat det; min mage tål allt. Bevis? Här är dem två senaste dagarnas meny:

Igår:

- Två dagar gammal köttfärs. Stektes för smak samt desinfektion. Mycket salt och peppar för att höja smaken.
- Två veckor gammal tortellini med kött. Kokades väl och saltades för att även här höja smaken.
- En gammal potatis (ålder okänd) som vart skrunklig och aningen mjuk. Stektes. Vågade bara äta en dock.

Idag:

- Tre dagar gammal köttfärs (gårdagens alltså, fast +1 dag). Stektes och saltades/pepprades MYCKET väl. Underlig bismak men fullt ätlig.

Varför jag gjort detta? För att pröva på, jag överlevde. Plus att jag inte orkat vara och handla.





Bon Apetit,

Dr. H.R.P.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0